φράουλα φρέσκο σπιτικό παγωτό !photosερασι τέχνηςθα χρειαστούμε :1 κουτί ζαχαρούχο γάλα1 κουτί morfat1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού γάλα (φρέσκο ή εβαπορέ)1 βανίλια1 κουτάκι φρέσκες φράουλες (περίπου 1/2 κιλό)1 φλυτζάνι του τσαγιού άχνη ζάχαρηεκτέλεση :πρώτα, πλένουμε καλά τις φράουλες και τις βάζουμε στο μπλέντερ με την ζάχαρη άχνη, να γίνουν πολτόςμεταφέρουμε τον πολτό σε ένα μπωλξεπλένουμε από τις φράουλες τον κάδο του μίξερ και βάζουμε μέσα στον κάδο την morfat.την χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα, προσθέτοντας σιγά - σιγά το 1/2 φλυτζάνι γάλα.όσο η κρέμα αφρατεύει, προσθέτουμε λίγο - λίγο και το υπ