Υλικά συνταγής 1 1/2 κρέμα γάλακτος1/2 κούπα γάλα φρέσκο2 κούπες φρέσκο χυμό πορτοκαλιού1/2 κούπα ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού1 κουταλιά σούπας ξύσμα λεμονιού1 βανίλια μασουράκι Εκτέλεση Αναμιγνύετε όλα τα υλικά και τα βάζετε στο ψυγείο να κρυώσουν. Βάζετε το μείγμα σε παγωτομηχανή και αφήνετε το παγωτό να ετοιμαστεί (ανάλογα με την παγωτομηχανή, θα χρειαστεί 25 - 40 λεπτά). Βγάζετε από την παγωτομηχανή και ή σερβίρετε αμέσως ή φυλάτε το παγωτό σε μπολ στην κατάψυξη. Πριν το σερβίρετε, αφήστε το μισή ώρα στη συντήρηση του ψυγείου να μαλακώσει λίγο.