Υλικά4 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα καϊμάκι1 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη3-4 κόκκοι μάστιχας15 γρ. σαλέπι σε σκόνη2 βανίλιες1 φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα γάλακτος ΕκτέλεσηΣε ένα κατσαρολάκι ρίχνετε το γάλα και τη ζάχαρη και τα ζετσαίνετε καλά, προσέχοντας να μη βράσουν. Σε ένα άλλο μικρό σκεύος ρίχνετε λίγο από το ζεστό γάλα, τη μαστίχα κοπανισμένη. το σαλέπι και τη βανίλια και τα ανακατεύετε πολύ καλά, γιαν να διαλυθεί το σαλέπι. Στο μείγμα προσθέτετε σιγά σιγά κι άλλο ζετσό γάλα φροντίζοντας να μείνουν 2 φλιτζάνια του τσαγιού.