ΠΑΓΩΤΟ ΜΆΛΑΓΚΑΕχω την εντύπωση οτι το παγωτό Μάλαγκα δεν ειναι καν γνωστό στην Ελλάδα! Αντιθέτως αυτο το παγωτό ήταν πολύ δημοφιλές στην γειτονική Ιταλία, ιδίως κατά τις δεκαετίες '70 και '80, ενω σήμερα συνεχίζουν να το φτιάχνουν με μια δόση νοσταλγίας! Βασικά του συστατικά οι σταφίδες και το ποτο, που μπορεί να είναι ρούμι ή κάποιο γλυκό καρασί (Marsala ή Passito di Pantelleria). Προτίμησα να το φτιάξω με Marsala, καθώς το συμπαθώ και ιδιαίτερα.Η συνταγή είναι προσαρμογή απο μια συνταγή του Guido Martinetti (εδω).