Υλικά:
Τέσσερα φιλέτα ψαριού (παγκάσιους ή γλώσσα ή πέρκα ή μπακαλιάρος)Ένα αυγόΜισό φλιτζάνι αλεύριΜισό φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιάΈνα κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδοΑλάτιΠιπέριΕλαιόλαδο για το τηγάνισμα
Αφού ξεπαγώσουμε τα φιλέτα παγκάσιους, τα στραγγίζουμε πολύ καλά και τα βουτάμε στο αυγό, που έχουμε χτυπήσει και στη συνέχεια τα περνάμε από το αλεύρι, τη φρυγανιά και το μοσχοκάρυδο.
Απαιτούμενος χρόνος:
120 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: