Υλικά:
4 μύδια με το κέλυφος
4 μεγάλες γαρίδες
4 καραβίδες
2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
1 πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο σε λεπτές φετούλες
2 κούπες μακρύκοκκο ρύζι
4 κούπες ζωμός λαχανικών
1 τσίλι
Λίγο σαφράν
Ελαιόλαδο
Σοτάρουμε τα θαλασσινά μας σε δύο κουταλιές ελαιόλαδο μέχρι το κέλυφός τους να αλλάξει χρώμα και να ανοίξουν τα όστρακα. Τα αφήνουμε σε μία πιατέλ
Απαιτούμενος χρόνος:
40 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: