Υλικά:
Για 2-4 άτομα10 φέτες φέτες προσούτο κομμένες στα 22 σκελίδες σκόρδο σπασμένες2 κουταλιές μουστάρδα με σπόριαΧυμό από 1 λεμόνι25 γραμμάρια φιλέτο αμύγδαλοαλάτιπιπέρι400 γραμμάρια πέννες10 ντοματίνια κομμένα στη μέση300 γραμμάρια μπρόκολο κομμένο σε φουντίτσες2 κουταλιές ελαιόλαδοΠαρμεζάνα τριμμένη για το σερβίρισμα
Λαχταριστές πέννες με προσούτο, μπρόκολο και τυρί τριμμένο
Απαιτούμενος χρόνος:
25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας:
1