Ο ΓΡΑΤΕΝ ΜΕ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ Τα λαχανάκια Βρυξελλών τα είχα δοκιμάσει πρίν πολλά χρόνια και ομολογώ οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει ιδιαίτερα. Υπάρχει όμως πάντα ο τρόπος για να αναδειχθεί η γεύση ενός υλικού, αν αυτό μαγειρευτεί και συνδυαστεί σωστά. Βλέποντας τα λαχανάκια Βρυξελλών σε αφθονία αυτήν την εποχή, μπήκα στον πειρασμό να δοκιμάσω να τα ενσωματώσω σε κάποια απο τις συνταγές που δοκιμάζω. Η αρχική σκέψη ήταν να φτιάξω κάποια τάρτα (ή κίς αν προτιμάτε), αλλά μετά φλέρταρα και με την ιδέα του γκρατιναρίσματος*.