ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ5 αυγά1 κούπα αλεύρι1/2 κούπα κορν φλάουρ1/2 κούπα ζάχαρη2 κ.γ μπέικιν1 πρέζα αλάτι1 βανίλιαΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ1 φακελάκι γκαρνί σκόνη σοκολατένια1/2 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα200 γρ.γάλα φρέσκοΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ1 κούπα ζάχαρη1 κούπα νερόχυμό 1/2 λεμονιού1 βανίλιαΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ200 γρ.σοκολάτα γάλακτος100 γρ.γάλα εβαπορέ1 κ.σ γεμάτη βανίλια γλυκό υποβρύχιο1 κ.σ μαργαρίνη2 φακελάκια τρούφα για το τύλιγμαΕΚΤΕΛΕΣΗ-Ξεκινάω με το σιρόπι.Βράζω όλα τα υλικά 1 λεπτό μόνο και το αφήνω στην άκρη να κρυώσει.-Για τη βάση.Κοσκινίζω το αλεύρι με το μπέικιν και το κορν φλάουρ.Χτυπάω τ' α