Υλικά για το μωσαϊκό.200γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη,1 ζαχαρούχο γάλα,100γρ. μαργαρίνη,4 κουτ. της σούπας κακάο,100γρ. καρύδια χοντροκομμένα,1 πακέτο μπισκότα βουτύρου (περίπου 200γρ.),100γρ. μύρτιλλα (ραμπερι)και λίγο λικέρ προαιρετικά (περίπου 20γρ.).Υλικά για την γκαναζ σοκολάτας.200γρ. κουβερτούρα σοκολάτας, 200γρ. κρέμα γάλακτος και μια κουτάλια του γλυκού μέλι.Παρασκευή Μωσαϊκού.Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά το ζαχαρούχο γάλα, τη μαργαρίνη, τη σοκολάτα, και το κακάο.Αφού λιώσουν καλά τα υλικά, αποσύρουμε το μείγμα από τη φωτιά και το αφήνουμε να γίνει χλιαρό.