ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΑΛΤΣΑΕυκολο, γρηγορο και ιδιαιτερα νοστιμο κοτοπουλακι με πικαντικη σαλτσα που συμπεριλαμβανει ολα τα αρωματα και τις γευσεις της Μεσογειου : ελιες, αντσουγιες, καππαρη και δεντρολιβανο.
ΓΚΑΛΑΝΤΊΝΑ : ΚΡΥΟ ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥμε τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Φτάσαμε και στις 6 του Ιούλη, και η χαρούμενη δημιουργική παρέα των Quanti Modi di fare e Rifare, είναι πανέτοιμη για να σας παρουσιάσει ακόμη μια νόστιμη παραδοσιακή συνταγή.Σήμερα μεταφερόμαστε και πάλι στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στο Μπέργκαμο, καλεσμένοι στην κουζίνα της Luisa και στο blog της Stegnat de Polenta για να δοκ
ΤΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ Οι Ιταλοι, εχουν μια ωραια λεξη, που την χρησιμοποιουν, οταν θελουν να πουν οτι ετοιμασαν κατι με οτι βρεθηκε προχειρο : svuotafrigo, δηλαδη αδειασα-το-ψυγειο! Κατι τετοιο μου προεκυψε και εδω.
ΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑΗ παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα κοκκινιστο, δηλαδη κρεας με σαλτσα ντοματας, αλλα το ιδιαιτερο χαρακτηριστικο του, που του δινει και ξεχωριστη νοστιμια, ειναι τα αρωματα με τα οποια εμπλουτιζεται. Σερβιρεται παραδοσιακα με χοντρα μακαρονια για παστιτισο.