Αυτά τα απίθανα, ευωδιαστά μπισκότα με το άρωμα λεμονιού, θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους! Γίνονται πανεύκολα και τρώγονται στο λεπτό!ΥΛΙΚΑ (για 16 μπισκότα)110γρ. βούτυρο60γρ. ζαχαρηξύσμα ενός λεμονιού σε πολύ λεπτό τρίφτη30γρ. αμυγδαλόψιχα σε σκόνη140γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο τουΓια τη γέμιση:40γρ. βούτυρο85γρ. άχνη ζάχαρηΕΚΤΕΛΕΣΗΠροθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το ξύσμα και την αμυγδαλόψιχα συνεχίζοντας το χτύπημα και τέλος το αλεύρι. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά.