Το γλυκάκι που θυμίζει παλιά μαμαδίστικα κεράσματα... !!!Μπεζεδες :Υλικά6 ασπράδια αυγών200 γρ ζάχαρη200 γρ.άχνη1 βανίλια1 κουταλιά γλυκού κορν φλάουρΧτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη για 15 λεπτά στο μίξερ μετά προσθέτουμε την άχνη κοσκινισμένη μαζί με το κόρν φλάουρ κοσκινισμένο, με σπάτουλα ανακατεύουμε απαλά και ρίχνουμε τη βανίλια. Βάζουμε σε κορνέ και κάνουμε σχέδια στη λαμαρίνα του φούρνου πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε στους 90 -100 βαθμούς για μιάμιση ώρα και δεν ανοίγουμε το φούρνο.