ΜΌΛΙΣ βγήκε ΤΡΑΓΑΝΉ Και ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΗ Με φρέσκο κολοκύθι από τον κήπο μου !!!!Ξύνω το κολοκύθι με ένα κουτάλιΡίχνω αλάτι3 ποτήρια του νερού νερό1 κουταλιά σούπας ζάχαρη200 γρ φέταΛάδιΚαι αλεύρι όσο πάρει να γίνει ένας χυλός σφιχτός.Τρίβω και 100 γρ φέτα από πάνω ρίχνω βίταμ σε μπουκιτσες και λίγο λάδι.Τα υλικά αυτά είναι για τό μεγάλο ταψί τής κουζίνας.Ψήνω Αντιστάσεις στους 250 βαθμούς για μία ώρα περίπου μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Βουλα ΠολυζουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ