Jump to Navigation

Μπαστουνάκια από πορτοκάλι με επικάλυψη σοκολάτας !!

up
109 users have voted.
 Υλικά3 μεγάλα πορτοκάλια ακέρωτα500 γρ. ζάχαρη500 ml νερό250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος η μαύρης σοκολάτας1 κ.σ. λικέρ του γούστου σας ΕκτέλεσηΜε ένα  κοφτερό μαχαιράκι καθαρίζουμε βαθιά τα πορτοκάλια παίρνοντας μαζί με τη φλούδα και λίγη σάρκα. Επάνω σε ξύλο κοπής κόβουμε τις φλούδες σε ισομεγέθη πάχους ενός δαχτύλου  μπαστουνάκια. Τα πλένουμε στη βρύση και τα ζεματίζουμε 6 φορές: πχ αφήνουμε να πάρει βράση κάθε φορά το νερό, τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε 7 φορές, αλλάζοντας το νερό, ώστε να φύγει η πικρίλα.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Καριόκες με σοκολατένιο κέικ!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
58 users have voted.
 Υλικά  Κεικ που περίσσεψε (περίπου μισή φόρμα),200 γρ καρύδια,1 κούπα λιωμένη μαργαρίνη 200 γραμ5 κουταλιές της σούπας σιρόπι από γλυκό του κουταλιού φράουλα,2 κουταλιές της σούπας κονιάκ,1/2 κούπα φρουτάκια γλασέ(κόντιτα) Για το γλάσο  400 γρ κουβερτούρα λιωμένη,2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο. Τι κάνουμε Κάνουμε ψίχουλα το κέικ με τα καρύδια και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.Πλάθουμε δυ

με το κέϊκ που περίσσεψε - ή απέτυχε - φτιάχνουμε υπέροχα σοκολατάκια !

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
189 users have voted.
τα σοκολατάκια του Ολυμπίου Διός !έφτιαξα ένα κέϊκ σοκολάτας, με τυρί μέσα. κάπου όμως έκανα ένα λάθος - νομίζω στο ψήσιμο...- και το κέϊκ χάλασε.

Τρουφάκια μήλου με λευκή σοκολάτα

(epipantosepistitou-efik.blogspot.gr)
up
153 users have voted.

Η προηγούμενη σάλτσα μήλου έγινε με αφορμή μία υπέροχη συνταγή που πέρασε από μπροστά μου και με τρέλανε!

 

Τρουφάκια με σάλτσα μήλου, μπισκότο και αρώματα αγαπημένα και με επικάλυψη λευκής σοκολάτας.....κόλαση???? Εκτός από κόλαση είναι και πανεύκολα και γρήγορα! 

 

 

Υλικά

 

1 φλ. σάλτσα μήλου

170 γρ. τυρί κρέμα



Main menu 2

1 | by Dr. Radut