Υλικά:
600 γραμμάρια μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος χωρίς κόκαλα και πέτσα
Τρία αυγά
Ένα φλιτζάνι γάλα
Μία κουταλιά μπέικιν-πάουντερ
Τρεις κουταλιές αλεύρι
Σησαμέλαιο για τηγάνισμα
Ψιλοκόβουμε τον μπακαλιάρο με το μαχαίρι. Χτυπάμε το αλεύρι, το γάλα, το μπέικιν και τα αυγά, κάνοντας ένα πηχτό κουρκούτι όπου μέσα ρίχνουμε τα κομματάκια του μπακαλιάρου.
Απαιτούμενος χρόνος:
30 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας:
3
read more