Υλικά: 2 φύλλα ζύμης σφολιάτας600 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο ή άλλο τρυφερό μοσχαρίσιο κρέας μονοκόματο2 κουταλιές λάδι250 γρ. μανιτάρια σε φέτες75 γρ. λιαστές ντομάτες στραγγισμένες, ψιλοκομμένες4-6 κουταλιές μαιντανός ψιλοκομμένος2 κουταλιές μουστάρδα40 γρ. τρίμμα φρέσκου ψωμιού2 αβγά6-8 φέτες ζαμπόν ή μπέικοναλάτι, πιπέριΤρόπος : Σε αλευρωμένη επιφάνεια, τοποθετούμε ανοικτό το ένα φύλλο.Το κόβουμε σε μακρόστενο κομμάτι, περίπου 5 εκατοστά φαρδύτερο από το φαρδύ μέρος του μοσχαριού.