Υλικά:
10 ml (2 κ.γ.) ελαιόλαδο
2 (300 γρ.) κόκκινα κρεμμύδια κομμένα σε κυβάκια
15 ml (1 κ.σ.) σκόρδο λιωμένο
120 γρ. λωρίδες μπέικον κομμένες σε κυβάκια
700 γρ. μοσχάρι κομμένο σε κύβους
60 ml ( ¼ του φλιτζανιού) αλεύρι αλατοπιπερωμένο
330ml (1 ⅓ φλιτζάνι) μπύρα
15 ml (1 κ.σ.) μουστάρδα Dijon
50 γρ. τοματοπελτές
5 ml (1 κ.γ.) καπνιστή πάπρικα
750 ml (3 φλιτζάνια) ζωμός βοδινού
250 ml (1 φλιτζάνι) νερό
3 φύλλα δάφνης
1 (150 γρ.) πατάτα μεσαίου μεγέθους, ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κύβους
125 γρ. μανιτάρια
100 γρ. φέτα