Υλικά
5 σνίτσελ μοσχαρίσια
½ μήλο τριμμένο
70 γρ. κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα
70 γρ. παρμεζάνα
3 κ.σ. βούτυρο
6 κ.σ. λευκό κρασί
Λίγο αλάτι, πιπέρι
Για τη σάλτσα
1 κ.γλ. μαρμελάδα κάστανο
½ φλ. νερό
4/2 γάλα συμπυκνωμένο
1 κ.γλ. κόρν φλάουρ
70 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Ζωμό από το κρέας όταν ψηθεί
Εκτέλεση
Τρίβουμε το τυρί και τα βρασμένα κάστανα.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το τυρί, το μήλο και το λευκό κρασί.
Ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε στην άκρη.