Jump to Navigation

Μαρινάδες

up
142 users have voted.

Η μαρινάδα χρησιμοποιείται για να μαλακώσει το κρέας και ταυτόχρονα να απορροφά αρώματα και  γεύσεις που θα αναδεικνύονται στο ψήσιμο. Το λάδι κάνει τους ιστούς τρυφερούς, ενώ το ξίδι, το λεμόνι και το κρασί επενεργούν σαν συντηρητικά, όσο για  τα μπαχαρικά το εμπλουτίζουν με άρωμα.
Η μαρινάδα πρέπει να σκεπάζει σχεδόν ολόκληρο το κρέας το οποίο πρέπει να γυρίζεται κατά διαστήματα, για να μην ξεραίνονται τα μέρη που εξέχουν από την μαρινάδα.

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο toniaelena.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Σάλτσα για πατάτες τηγανιτές...το μυστικό.....

(toniaelena.blogspot.gr)
up
100 users have voted.
ΥΛΙΚΑ: 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα 1/4 του φλιτζανιού κέτσαπ 1/4 κουτ του γλυκού λευκό ξύδι......το μυστικό συστατικό...

Σάλτσα για πατάτες τηγανιτές...το μυστικό.....

(toniaelena.blogspot.gr)
up
53 users have voted.
ΥΛΙΚΑ:1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα1/4 του φλιτζανιού κέτσαπ1/4 κουτ του γλυκού λευκό ξύδι......το μυστικό συστατικό...

Ήξερες ότι.....

(toniaelena.blogspot.gr)
up
127 users have voted.

Κυρίες μου για ακούστε με καλά.....θέλω  να σας πω χίλια μυστικά...έχω χρόνια εμπειρίας στα μενού γαστρονομίας!!!!!!

Βράσε όρυζα........Πως να μη λασπώνει το ρύζι σας

(toniaelena.blogspot.gr)
up
287 users have voted.

Φράση που χρησιμοποιείτε όταν θέλουμε να εκφράσουμε πιο κόσμια την απογοήτευσή μας για κάτι.

Η "ιστορία" της έχει ως εξής.

Στον Α' Βαλκανικό Πόλεμο, ένα ελληνικό τάγμα, που είχε προχωρήσει πολεμώντας μέσα στο έδαφος της Βουλγαρίας, είχε αποκοπεί από το υπόλοιπο σώμα του. Οι στρατιώτες μας, όμως, πολεμούσαν θαρραλέα κι ολοένα προχωρούσαν.



Main menu 2

1 | by Dr. Radut