ΥΛΙΚΑ2 πακετάκια μανιτάρια των 250 γραμ2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδοαλάτι-πιπέρι5 φετούλες μπέικον1 φλυτζάνι του τσαγιού τριμμένη κεφαλογραβιέραΜπεσαμέλ3 κουταλιές σούπας βούτυρο5 κουταλιές σούπας αλεύρι1/2 λίτρο γάλα [ισως χρειαστεί λίγο περισσότερο κοντά μας αν μας πήξει πολύ η κρέμα να αραιώσουμε ]λίγο αλάτικρόκους 2 αυγώνΓια την επικάλυψη της επιφάνειας της σφολιάτας 1 κρόκο αυγού αραιωμένο σε λίγο ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗΚόβουμε τα μανιτάρια σε φετούλες Βάζουμε ένα τηγάνι να κάψει στη φωτιά και ρίχνουμε μέσα 1 κ.σ. ελαιόλαδο.