Αν μας μείνουν μακαρόνια ..Ανοίγουμε φύλλο [βλέπετε συνταγή φύλλο ζύμη για πίτες ]Βάζουμε τα μακαρόνια σε ένα μπόλ ,προσθέτουμε λίγο γάλα , 3 αυγά ,και τριμμένη φέτα τυρί ανακατεύουμε καλά.Ανοίγουμε το φύλλο στο μάκρος όπως βλέπετε στην φωτογραφία .βάζουμε λίγη γέμιση στο μάκρος και αυτή ,τυλίγουμε σε ρολό και μετά το στρίβουμε σαν σαλιγκάρι [βλέπετε φωτογραφία]Βάζουμε λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά να ψηθούν καλά .Τα γυρίζουμε από την άλλη πλευρά με βοήθεια σπάτουλας και ενός ρηχού πιάτου ώσπου να χρυσίσουν .ΣημείωσηΜπορούμε αντί για τηγάνι, να τα αλείψουμε με