Υλικά500 ml γιαούρτι100 γραμ ζάχαρη2 αυγά2 κουτ σούπας βούτυρο1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσειςλίγο αλάτι μαγιά 2 με 3 φακελάκια ξερή ξύσμα από λεμόνι και πορτοκάλιΧτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και τα αφήνουμε για 15 λεπτά να γίνει το χρώμα πιο έντονο.Προσθέτουμε μετά και την ζάχαρη και τα χτυπάμε ξανά.Βάζουμε το αλεύρι σε μία λεκάνη μαζί με την μαγιά το γιαούρτι και αρχίζουμε να το ζυμώνουμε βάζοντας σιγά σιγά το βούτυρο λιωμένο ,επίσης προσθέτουμε και το ξύσμα λεμόνι -πορτοκάλικαι τέλος το μείγμα αυγών με ζάχαρη .Το ζυμώνουμε καλά και το αφήνουμε 1 ώρα να φουσκώσει . Μετά ανοίγουμε φύλλο όχ