ΛΑΓΚΆΝΕ ΚΑΙ ΡΕΒΥΘΙΑγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΔεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη και δεν ξεχνάμε το μηνιαίο ραντεβού με την διαδικτυακή ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare!Ο συνδυασμός των οσπρίων με τα ζυμαρικά είναι αρκετά συνηθισμένος στην παραδοσιακή ιταλική κουζίνα. Υλικά χαμηλού κόστους και τα δύο, συνήθως υπήρχαν στις κουζίνες των φτωχών νοικοκυραίων, και ο συνδυασμός τους έδινε πιάτα νόστιμα και χορταστικά. Εννοείται ότι τα ζυμαρικά τα έφτιαχναν οι νοικοκυρές με αλεύρι και νερό και ίσως και κανένα αυγουλάκι!