Jump to Navigation

ΚΥΔΩΝΙΑ ΨΗΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΙ RUMTOPF ♦♦ MELE COTOGNE AL FORNO CON MOSTO COTTO E RUMTOPF

up
457 users have voted.
ΚΥΔΩΝΙΑ ΨΗΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΙ RUMTOPF Ψητά κυδώνια στον φούρνο, φθινοπωρινό γλυκάκι ρετρό, εύκολο και πολύ αγαπημένο. Επειδή μου αρέσουν οι γευστικές παραλλαγές, εμπλούτισα την συνταγή με σπιτικό πετιμέζι και rumtopf, το λικέρ με γεύση φρούτων και νότες μπαχαρικών. Δεν πρόσθεσα επιπλέον μπαχαρικά, γιατί το λικέρ είναι ήδη πολύ αρωματικό.Το rumtopf που χρησιμοποίησα είναι βέβαια σπιτικό. Επειδή δεν είναι και πολύ συνηθισμένο στην Ελλάδα, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με κάποιο άλλο λικέρ με άρωμα κανέλα.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΚΛΑΦΟΥΤΙ ΜΕ ΜΗΛΑ // CLAFOUTIS ALLE MELE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
198 users have voted.
ΚΛΑΦΟΥΤΙ ΜΕ ΜΗΛΑ Κλαφουτί (clafoutis) ένα πολύ λιτό γλυκάκι από την γαλλική κουζίνα, το οποίο μοιάζει περισσότερο με ψημένη κρέμα (φλαν) με φρέσκα, συνήθως, φρούτα.

ΚΟΤΟΝΙΆΤΑ : ΤΟ ΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ ΑΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑ // LA COTOGNATA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
458 users have voted.
ΚΟΤΟΝΙΆΤΑ : ΤΟ ΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ ΑΛΑ ΙΤΑΛΙΚΑΛατρεύω το κυδωνόπαστο, μου θυμίζει λίγο και την παιδική μου ηλικία, όταν πηγαίναμε μαζί με τον παππού μου και το αγοράζαμε απο το κατάστημα του Παπαγεωργίου, πίσω από την εκκλησία του Αγιου Μηνά!

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝ ♦♦ TORTA DI MELE AGLI ALBUMI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
694 users have voted.
ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΩΝΜια μηλόπιτα της ... ανακυκλωσης, αφού προέκυψε απο την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν κάποια μηλαράκια που ... βαρέθηκαν να περιμένουν μέσα στο ψυγείο μου, καθώς και τα ασπράδια που περίσσεψαν από κάποια κρέμα ζαχαροπλαστικής που είχα φτιάξει...

ΣΤΑΦΥΛΙ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ♦♦ UVA MOSCATO BIANCO, DOLCE SOTTO SCIROPPO, CON VINO MOSCATO E MANDORLE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
816 users have voted.
ΣΤΑΦΥΛΙ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑΓλυκό κουταλιού σταφύλι, λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, συνδυάζει το φρούτο με την σπιρτάδα του αλκοόλ και εναλάσσει το μελωμένο σταφύλι με το τραγανό αμύγδαλο.  Αν και τα σταφυλια υπάρχουν στην αγορά ήδη από τον Ιούνιο - Ιούλιο, πάντα μα πάντα γλυκό, μαρμελάδα, μουσταλευριά και ότι άλλο έχει σχέση με αυτά, το ετοιμάζω μέσα στον Σεπτέμβριο.

ΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ♦♦ GELO DI ARANCIA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
619 users have voted.
ΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ(GELO DI ARANCIA) Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσουμε για τα ζελέ της παραδοσιακής σιτσιλιάνικης κουζίνας. Εχουμε δοκιμάσει ήδη το ζελέ καρπούζι και το ζελέ λεμόνι. Πρόσφατα έτυχε να αγοράσω πορτοκάλια για να φτιάξω ένα άλλο γλυκό, και καθώς ήταν συσκευασμένα σε διχτάκι, περίσσεψαν αρκετά.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut