Υλικά---------4 1/2 φλιτζάνια αλεύρι1 1/2 φλιτζάνι βούτυρο φυτίνη,θερμοκρασία δωματίου1 αυγό1 μπέικιν1 φλιτζάνι γάλα ή ένα μικρό γιαούρτι πρόβειοΛίγο αλάτι -ζάχαρη.Γέμιση---------1)Τυρί φέτα, αυγά, λίγο πιπέρι ή2)Ανθότυρο με μέλι και κανέλα ή3)Ζαμπόν κομμένο σε μικρά κομματάκια ,αυγά και πιπέρι, ή4)Κίτρινα τυριά τριμένα και αυγά ή5)ΛουκανοπιτάκιαΖυμώνουμε πολύ καλά όλα μαζί τα υλικά ώστε να γίνει μιά μαλακή ζύμη .Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί περίπου μισή ώρα σκεπασμένη καλά με μεμβράνη ή μιά πετσετούλα κι ακολούθως πέρνουμε ένα κομμάτι ζύμης και το ανοίγουμε στον πάγκο εργασίας.Με ένα ποτηρ