Υλικά--------'Ενα κοτόπουλο 1700 γραμμ. περίπου3 κιλά πατάτες10 ώριμες ντομάτες μέτριες1 μάτσο βασιλικό300 γραμμ. καπνιστό τυρί ρεγκάτο ή κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας3 κουταλιές σούπας αλεύριΛίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι10 μεγάλες σκελίδες σκόρδουΕκτέλεση------------Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το αλατοπιπερώνουμε μέσα κι έξωΒράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό και όπως είναι ζεστές τις πολοτοποιούμε , προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι , καθώς και το αλεύρι .Ανακατεύουμε καλά τον πολτό της πατάτας και τον στρώνουμε σ'ένα ταψί .