ΥΛΙΚΑ
1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες [γίνετε και με ολόκληρο]
3 κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας [πάντα Κύκνος η καλύτερη]
3 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες καθαρισμένες
ελαιόλαδο
αλάτι -πιπέρι
μακαρονάκι της αρεσκείας σας ,η κριθαράκι
τυρί τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε το ταψί ,καλύτερα γάστρα άν υπάρχει ,πλένουμε τα κομμάτια από το κοτόπουλο τα τοποθετούμε μάσα στην γάστα και προσθέτουμε τόσο νερό όσο να τα σκεπάζει κρύο.
Σε ένα ποτήρι νερου βάζουμε νερό χλιαρό και αραιωνουμε τον πελτέ.