Jump to Navigation

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΡΡΥ ♦♦ POLLO ALLA BIRRA CON CURRY ROSSO

up
81 users have voted.
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΡΡΥΗ μπύρα παντρεύεται ωραία με το κοτοπουλάκι, το νοστιμίζει και το αρωματίζει. Κοτοπουλο με μπύρα λοιπόν, εγώ χρησιμοποίησα μία τσέχικη lager, αλλά και κόκκινο κάρρυ, γιά μία εξωτική νότα.Γιά τους βιαστικούς, το μαρινάρισμα μπορεί και να παραλειφθεί χωρίς να αλλάξει και πολύ το γευστικό αποτέλεσμα. Εγώ το προτιμώ, γιατί έχω ένα θέμα με την μυρωδιά του κοτόπουλου.  Σερβίρετε με πουρέ πατάτας, τηγανητές πατάτες, τραγανές πατάτες φούρνου, ρύζι πιλάφι, ακόμη και μακαρόνια.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ // FRICASSEA DI CAPRETTO CON SPINACI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1867 users have voted.
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ  Κατσικάκι ή αρνάκι φρικασέ, από τα φαγάκια που συνηθίζουμε να φτιάχνουμε μετά το Πάσχα, πολλές φορές αξιοποιώντας και το κρέας που περίσσεψε από το πασχαλινό τραπέζι. Θα ομολογήσω ότι το φρικασέ δεν είναι ένα από τα φαγητά που αγαπώ, αλλά το φτιάχνω γιατί αρέσει σε άλλους στην οικογένεια.

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ // MANZO ALLA STROGANOFF

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
603 users have voted.
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦΜοσχαράκι φιλέτο αλά Στρογκανόφ, παγκοσμίως γνωστό και πολύ αγαπημένο πιάτο της ρώσικης κουζίνας.Ποιος ήταν όμως αυτός ο Στρογανόφ, που προς τιμήν του δόθηκε το όνομα του σε αυτήν την νόστιμη συνταγή?

ΤΣΙΛΙ ΚΟΝ ΚΑΡΝΕ (CHILI CON CARNE) ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΞΑΣ // TEXAS CHILI CON CARNE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
571 users have voted.
ΤΣΙΛΙ ΚΟΝ ΚΑΡΝΕ (CHILI CON CARNE) ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΞΑΣΤσίλι κον κάρνε σε παραλλαγή Tex Mex. Η πιο συνηθισμένη εκδοχή του τσίλι κον κάρνε στην Ελλάδα τουλάχιστον, είναι με κιμά κρέατος, σάλτσα ντομάτας και φασόλια, όπως την έχουμε δει εδώ.

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ // BRASATO AI FUNGHI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
345 users have voted.
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑΟ μαγειρικός όρος μπραιζέ (braisé) στα γαλλικά ή μπραζάτο (brasato) στα ιταλικά αναφέρεται συνήθως σε κρέας, αλλά και σε ψάρι ή λαχανικά, το οποίο έχει σωταριστεί πρώτα σε κάποια λιπαρή ουσία (βούτυρο ή λάδι) και έπειτα μαγειρεύεται σε σιγανή φωτιά για αρκετή ώρα μέχρι να μαλακώσει και να δέσει η σάλτσα του.

ΠΙΖΆΡΕΙ Ε ΦΑΖΌ (ΝΙΌΚΙ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE // PISAREI E FASO' per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
346 users have voted.
ΠΙΖΆΡΕΙ Ε ΦΑΖΌ (PISAREI E FASO')ΝΙΌΚΙ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑγια τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΕφτασε και η δεύτερη Κυριακή του μήνα, ημέρα συνάντησης με τις διαδικτυακές φίλες απο τους Quanti Modi di Fare e Rifare.Σήμερα θα ταξιδέψουμε νοερά (δυστυχώς!) μέχρι την Piacenza, καθώς είμαστε καλεσμένοι στη κουζίνα της Elena, που μέσα από το Σημειωματάριο της Κουζίνας της (blog Zibaldone culinario) έχει ξ


Main menu 2

1 | by Dr. Radut