Jump to Navigation

Κανελόνια υπέροχα !!!

up
70 users have voted.
Σίγουρα θα καταπλήξει όσους το γευτούν !!!Κάνουμε τον κιμά όπως το κάνει ο καθένας για τα μακαρόνια αλλά το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά έως να πιεί τα ζουμάκια του.Εγώ έβαλα τον κιμά με λίγο λάδι, κρεμμύδι και το σκόρδο τριμμένο στο μούλτι, Μέτα το καρότο τριμμένο και αυτό στο μούλτι, ένα ξυλάκι κανέλα και 4 μπαχάρια (τα οποία έβγαλα στο τέλος),  λίγο τζίντζερ, πιπέρι, ντομάτα τριμμένη ή κονκασέ και στο τέλος αλάτι ή 2 κύβους κνορ λαχανικών.Οταν κρυώσει, ρίχνουμε μια χούφτα τυρί τριμμένο ότι έχουμε και ανακατεύουμε.Σε μια άλλη κατσαρόλα έβαλα λίγο λάδι, ένα κουτί χυμό ντομάτας και λίγο νερό (το μ
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Γουβετσάκι κατσαρόλας με προψημένο κοτόπουλο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
210 users have voted.
Σημερινό .. Πάντα όταν αγοράζω έτοιμο ψημένοι κοτόπουλο φτιάχνω αυτό το πεντανόστιμο κ γρήγορο φαγάκι με το μισό από το στήθος κοτόπουλο ...

Απίστευτη σε γεύση Μακαρονάδα με βασιλικό σκόρδο ντοματίνια νηστίσιμη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
216 users have voted.
 Μυρωδάτη απίστευτη σε γεύση Μακαρονάδα με βασιλικό σκόρδο ντοματίνια νηστίσιμη  !!!Υλικά300 γρ ταλιατέλλες7-9 ντοματίνια κομμένα στη μέση1 σκελίδα σκόρδο1 φλιτζανακι ελαιόλαδοΛίγα φύλλα βασιλικούΑλάτιΡίγανηΕκτέλεση1️⃣ Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση να πάρει βράση σε δυνατή φωτιά και αλατίζουμε.2️⃣ Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τις ταλιατέλλες και βράζουμε για 8 λεπτά.3️⃣Λίγα λεπτά πριν

Μακαρονοσαλάτα με πέννες ολικής κ σως!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
250 users have voted.
 Σημερινό ...Τρελαίνομαι για μακαρονοσαλάτες .. Είναι και πολύ νόστιμες και χορταίνεις χωρίς να φουσκώνεις και πολύ εύκολες και γρήγορες !!!!

Το πιο καλοκαιρινό γκιουβέτσι με κοτόπουλο και μελιτζάνες

(tantekiki.blogspot.gr)
up
291 users have voted.
Καλό μήνα Ιούλιο σας εύχομαι! Το γκιουβέτσι είναι, τώρα πια, από τα αγαπημένα μου φαγητά. Το έχω φτιάξει άπειρες φορές και με διάφορους συνδυασμούς. Είναι ένα πιάτο της Οθωμανικής κουζίνας που υιοθετήθηκε στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut