Υλικά2 πακέτα τορτελίνια Μίσκο με 4 τυριά1 κρέμα γάλακτος 200 γραμμαρίων2 φλυτζάνια του τσαγιού τυρί τριμμένο ένταμ1 φλυτζάνια του τσαγιού τυρί τριμμένο ρεγκάτο10 φέτες τυρί γκούντα1 φλυτζάνι του τσαγιού τυρί φέτα τριμμένη σε κομματάκια με το χέρι λίγο μοσχοκάρυδο λίγο βούτυρο φυτίνη Εκτέλεση Βράζουμε τα τορτελίνια για 15 λεπτά όπως αναγράφετε στην συσκευασία .Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ ταψάκι και τα ρίχνουμε μέσα.Προσθέτουμε όλα τα τυριά,το μοσχοκάρυδο και την κράμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά.Σκεπάζουμε όλη την επιφάνεια με τις φέτες τυριού γκούντα και βάζουμε λίγο βούτυρο φυτίνη.Ψήνουμε