ΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑΟρεκτικό φανταστικό-καταπληκτική ιδέα για αξιοποίηση κόκκινων αυγών που έχουν μείνει από το Πάσχα ή απλά ένα εντυπωσιακό κι εύκολο μεζεδάκι συνοδευτικό για κάθε περίσταση!!!Αυτά που θα χρειαστούμε είναι:αυγά βραστά σε θερμοκρασία δωματίου τυρί κρέμα σε αναλογία 1 κουταλάκι του γλυκού ανά αυγόμαγιονέζα σε αναλογία 1 κουταλάκι του γλυκού ανά αυγόμαϊντανός ψιλοκομμένοςάνηθος ψιλοκομμένοςφρεσκοτριμμένο πιπέριαλάτιτουρσί καρότο ή αγγουράκι ή πήκλεςΠώς τα φτιάχνουμε:Κόβουμε τ'αυγά στη μέση με προσοχή και αδειάζουμε τους κρόκους τους στο μπλέντερ.Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και τη μαγιονέζ