Ενα γλυκάκι σκέτη ...γλύκα του λεπτού !!!ΥλικάΠαντεσπάνι τούρτας έτοιμο1 κρέμα στιγμής σοκολάτα ΓιώτηςGarni Γιώτης -- είναι η σαντιγί--τριμμένα φουντούκιαΣιρόπι2 φλιτζάνια ζάχαρη1 φλιτζάνι νερόλίγη φλούδα από λεμόνι ή 1 ξυλάκι κανέλαςΕτοιμασίαΤα βράζουμε για 10 λεπτά όλα μαζί και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο. Ετοιμασία γλυκού στο ποτήριΚόβουμε το παντεσπάνι με τα μπολάκια ανάποδα για να είναι όλα ίδιο μέγεθος.Τα τοποθετούμε μέσα σαν βάση στο ποτήρι.Τα σιροπιάζομαι όλα.Χτυπάμε στο μίξερ την στιγμιαία κρέμα σοκολάτας Γιώτης και βάζουμε μία στρώση περίπου 2 με 3 δάχτυλα στο ποτήρι.Χτυπάμε την Garn