Jump to Navigation

ΑΛΜΥΡΟ CHEESECAKE

up
338 users have voted.
 ΑΛΜΥΡΟ CHEESECAKEΑγαπητοί μου. Για σήμερα σας έχω μια πολύ νόστιμη καλοκαιρινή πρόταση ώστε να  συνοδεύσετε τα βράδια σας με ένα ποτήρι λευκό κρασί. Αλμυρό cheesecake για συνοδευτικό ή και ορεκτικό ανάμεσα σε ένα πλήρες μενού.Υλικά για αποσπώμενη φόρμα 27 εκ. περίπουΓια τη βάση:400γρ. κρίθινα παξιμαδάκια200γρ. βούτυρο αγελαδινόΓια τη γέμιση:400γρ. τυρί κρέμα 100γρ.
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΑΦΡΑΤΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
507 users have voted.
ΑΦΡΑΤΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΤα πιο αφράτα τυροπιτάκια για μικρά και μεγάλα παιδιά! Είναι κάτι μεταξύ τυρόψωμου και "πιτακίου" !

ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΜΕ ΚΙΜΑ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
1180 users have voted.
ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΜΕ ΚΙΜΑ Καλοί μου αναγνώστες-μάγειρες, για σήμερα σας έχω μια πολύ ωραία πρόταση για μεζεδάκι ή κυρίως πιάτο. Μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς ως ορεκτικό "για τη μέση" του τραπεζιού ανάμεσα σε άλλα εδέσματα, όπως επίσης και ως υπέροχος μεζές για "ζεστό μπουφέ".

ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΦΑΝΗΣ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
938 users have voted.
 ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΦΑΝΗΣΚοτοσαλάτα πολύ γευστική και πρακτική για συνοδευτικό στα γεύματα μας.

ΑΛΜΥΡΑ ΚΟΡΝΕΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
813 users have voted.
ΑΛΜΥΡΑ ΚΟΡΝΕΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕΦανταστικά αλμυρά κορνέ για μπουφέ γενεθλίων, πεντανόστιμα και χαριτωμένα!Υλικά για 24 περίπου κορνεδάκια:300ml γάλα χλιαρό 180ml ηλιέλαιο 1 μεσαίο αυγό σε θερμοκρασία δωματίου 4,5 γρ. ξηρή μαγιά1 κουτ.γλ. ζάχαρη 2κουτ.γλ. αλάτι 600γρ.

ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
430 users have voted.
ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚΤο αλμυρό κέικ αποτελεί ένα από τα καλύτερα σνακ για όλη την οικογένεια και για όλες τις εποχές.Υπέροχη ιδέα για τη βόλτα στη θάλασσα, για παιδικό πάρτυ και φυσικά για κολατσιό...Υλικά:2 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 125ml ηλιέλαιο 170γρ. γάλα εβαπορέ ελαφρύ αδιάλυτο (1 μικρό τενεκάκι) σε θερμοκρασία δωματίου 210γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut