Αλεξανδρινό -Γιορτινοί κουραμπιέδες που μοσχοβολούν βούτυρο και καρύδα !!!ΥΛΙΚΑ(περίπου 25 κομμάτια ανάλογα το μέγεθος που θα τα πλάσετε)250 γρ.βουτυρο γάλακτος50 γρ.ζαχαρη άχνη ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ500 γρ.αλευρι για όλες τις χρήσεις ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ η μαλακό (αν χρειαστεί βάζετε λίγο ακόμη ,όχι σφιχτή ζύμη)50 γρ.ινδικη καρύδα100 γρ.αμυγδαλο καβουρδισμένο με φλούδα η ξεφλουδισμενο1 βανιλεταψήσιμο στους 170 έως 180 βαθμούς εστία πάνω κάτω για 25 λεπτά περίπου ανάλογα τον φούρνο σαςΥλικά επικάλυψηςλίγο κονιάκάχνη ζάχαρηΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://m.youtube.com/watch?v=DrGZfpmTPtQ&feature=s