Χρυσοψημένη σπανακόπιτα !!!Για το φύλλο 800 γραμ αλεύρι δυο ποτήρια νερό ένα φλυτζανακι ελαιόλαδο και μισό ξύδι και λίγο αλάτιΖυμώνω και χωρίζω σε τέσσερα μπαλάκια ..Δυο φύλλα πάνω δυο κάτω ..Για τη γέμιση ..ένα κιλό σπανάκι κρεμμυδάκια φρέσκα μπόλικο άνηθο αλατοπίπερο και μια κουτάλια τραχανά η σιμιγδάλι που απορροφάει τα νερά ..Ολα αυτά τα άχνισα για λίγο ..πέρασα με λαδακι πιτσιλιές με νεράκι και έψησα μια ωριτσα στους 180 με αντιστάσεις ❣️❣️Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Παλμιρα Αριστου