ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ ΧΙΟΝΟΥΛΑ!!!!!! ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: 5 αυγα,125 γρ ζαχαρη,155 γρ αλευρι φαριναπ κοσκινισμενο,1 βανιλια!Χτυπαμε τα αυγα-ζαχαρη να αφρατεψουν!Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε σε δοσεις αλευρι-βανιλια ανακατευουμε απαλα με μαριζ!Βαζουμε λαδόκολλα σε τσερκι (28 ν) ριχνουμε το μιγμα απαλα και το ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 30 λεπτα αναλογα τον φουρνο!Το βγαζουμε και το αφηνουμε να κρυωσει και το κοβουμε!