Υλικά παντεσπάνι:8 αυγά,2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη,2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του,7 κουταλιές της σούπας κακάο,1 κουτάλια της.σούπας κουβερτούρα λιωμένη,2 βανίλιες!Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη 10 λεπτά!Με σπάτουλα τώρα ρίχνουμε σταδιακά αλεύρι,κακάο,βανιλιες πολύ απαλά να μην βγει ο αέρας και τέλος την κουβερτούρα!Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά!Αφήνουμε να κρυώσει!Σιρόπι1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη.1 φλιτζάνι τσαγιού νερό,1 φλυντζανακι του καφέ ελληνικού λικέρ καρύδας :Βράζουμε 2 λεπτά!Αφήνουμε να κρυώσει!Κρέμες1 κιλό.γάλα,6 κουταλι