·Χαλβά σιμιγδάλι με πορτοκάλι και σοκολάτα πού λιώνει στο στόμα !!!Υλικά :1 κούπα λάδι2 κούπα : 1 σιμιγδάλι χοντρό και 1 σιμιγδάλι ψιλό2 1/2 κούπες ζάχαρη, 1 κούπα μαύρη σταφίδες και cramberi2κούπες νερό, 2 χυμό πορτοκάλι1/2 κούπα αμύγδαλα καβουρντισμενα1/2 κούπα καρύδια1 φλούδα πορτοκαλιού και 1 φλούδα λεμονιού1 ζυλακι κανέλας1κσ κανέλα, 100γρ σοκολάτα μαύρη 4 κ.σ νερό, 1κσ λάδι.Βάζουμε το σιρόπι να βράσει μαζί με φλούδες και κανέλα.Σοτάρουμε το σιμιγδάλι 4-5 λεπτά, προσθέτουμε την σταφύλια και cramberi τα ξηρούς καρπούς, ρίχνουμε το σίροπι το αφήνουμε να βράσει. Σε μία φόρμα του κέικ ρίχνου