Υλικά:
4 φιλέτα ψαριού κατά προτίμηση συναγρίδα, ροφό ή τσιπούρα1 ρίζα φινόκιο λεπτοκομμένη1 κουταλιά της σούπας κάππαρη ψιλοκομμένη1 ντομάτα κομμένη σε φέτες2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδοΑλάτιΠιπέρι4 κομμάτια λαδόκολλα4 κομμάτια αλουμινόχαρτο
Ανακατεύουμε μέσα σε ένα μπολ τα κρεμμυδάκια, το φινόκιο, τις ντομάτες, την κάππαρη, το ελαιόλαδο προσθέτοντας λίγο αλάτι και πιπέρι.
Απαιτούμενος χρόνος:
30 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: