Σκοπελίτικη παραδοσιακή τυρόπιτα τραγανή και αφράτη !!!Υλικά 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ. φέτα σκληρή λάδι αλάτι ΕκτέλεσηΒάζετε το αλεύρι σε μια λεκανίτσα και δημιουργείτε στο κέντρο μια μικρή λακκούβα στην οποία ρίχνετε μια κουταλιά της σούπας λάδι και αλάτι. Αρχίζετε να ζυμώνετε το μείγμα ρίχνοντας σταδιακά χλιαρό νερό μέχρι να πάρε μια ζύμη ούτε πολύ μαλακιά, αλλά ούτε και πολύ σκληρή. Κόβετε τη ζύμη σε τρία μπαλάκια και την αφήνετε για 20 λεπτά να ξεκουραστεί.