Jump to Navigation

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ NUTELLA ♦♦ TARTUFINI ALLA NUTELLA

up
102 users have voted.
ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ NUTELLA Εύκολη και γρήγορη συνταγή για σοκολατένια και τραγανά τρουφάκια! Δόση : περίπου 30 κομμάτιαΒαθμός δυσκολίας : εύκολοΥλικά : 175 gr μπισκότα με κακάο,                50 gr corn flakes,                150 gr nutella,                50 gr λιωμένο βούτυρο,                3 κ.σ. ρούμι,                30 gr κροκάν φουντουκιού.για την επικάλυψη : τρούφα γάλακτος.Προετοιμασία :Για να παρασκευάσετε αυτά τα τρουφάκια, κανονικά πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα μπισκότα κακάο pan di stelle.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΕΥΚΟΛΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΝΟΥΤΕΛΑ // PASTICCINI ALLA NUTELLA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
264 users have voted.
ΕΥΚΟΛΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΝΟΥΤΕΛΑΠανεύκολα σοκολατένια κεράσματα με νουτέλα ή μερέντα!

ΚΑΝΌΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ // CANNOLI SICILIANI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
387 users have voted.
ΚΑΝΌΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑΚανόλι! μια συνταγή που πολλοί followers του laboratorio εδώ και καιρόν μου ζητάνε να παρουσιάσω!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ // LA MIGLIORE RICETTA PER BROWNIES AL CIOCCOLATO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
365 users have voted.
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣΤα μπράουνις είναι σοκολατένια γλυκάκια με μαλακή υφή, που λιώνει στο στόμα. Επικρατεί η φήμη ότι δημιουργήθηκαν στο Σικάγο από τον ζαχαροπλάστη της πανσιόν Palmer House Hotel.

ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ BACI ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΆΣΙΟ // BACI DI ALASSIO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
681 users have voted.
ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ BACI ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΆΣΙΟΕκτός από το γνωστά σοκολατάκια, οι ιταλοί ονομάζουν baci, δηλαδή φιλιά, όλα τα μπισκοτάκια που αποτελούνται από δύο κομμάτια ζύμης ενωμένα με σοκολάτα ή μαρμελάδα.Το Αλάσιο είναι γνωστή παραθεριστική κωμόπολη, που βρίσκεται στην ακτογραμή της Λιγκούρια, κοντά στα σύνορα με την Γαλλία.

ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΕΣ (ΜΑΡΕΓΚΕΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ) // BOLLE DI NEVE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
653 users have voted.
ΧΙΟΝΟΜΠΑΛΕΣ (ΜΑΡΕΓΚΕΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ)Οι χιονόμπαλες είναι υπέροχες μαρέγκες με αμύδαλο, ένα ελαφρύ γλυκάκι, ιδανικό για κέρασμα, που θα σας ενθουσιάσει!Η συνταγή είναι του Luca Montersino απο το βιβλίο του Golosi di Salute και η πραγματική της ονομασία είναι bolle di neve, δηλαδή "φούσκες από χιόνι".


Main menu 2

1 | by Dr. Radut