Yλικά1 πακέτο φύλα κρούστας για πίτες350 γραμ φέτα3 αυγάαλάτι πιπέριελαιόλαδολίγο βούτυρο1 1/2 ποτήρι του νερού νερού τραχανά γλυκό σταρένιοΕκτέλεση Βράζουμε το τραχανά βάζοντας σε μία κατσαρόλα νερό 4 ποτήρια του νερού [αν χρειαστεί παραπάνω κατά το μαγείρεμα προσθέτουμε μόνο ζεστό νερό ]Τον κατεβάζουμε από την φωτιά μόλις ετοιμαστεί προσέχοντας να μην είναι νερουλός.Προσθέτουμε μόλις κρυώσει αλάτι,πιπέρι,την φέτα τριμμένη με τα χέρια μας σε κομμάτια ,τα αυγά ολόκληρα και ανακατεύουμε καλά.Λαδώνουμε ένα ταψί μεσαίο μέγεθος και στρώνουμε 4 φύλα βάζοντας λάδι σε όλη την επιφάνεια στο καθένα χ