Jump to Navigation

Το Japanese soufflé cotton cheesecake σε ...ελληνικό έδαφος

up
464 users have voted.
Η ζωή του κάθε food blogger στρέφεται γύρω από ένα πιάτο! Εντάξει, μην το παίρνετε κυριολεκτικά! Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι εμείς που ασκούμε αυτό το ...σπορ δεν έχουμε κανένα άλλο ενδιαφέρον! Αντιθέτως μάλιστα... έχουμε και πολλά και όχι μόνον ενδιαφέροντα αλλά και υποχρεώσεις και δουλειές! Και τρέχουμε... πολύ συχνά τρέχουμε για να προλάβουμε μαζί με όλα τα άλλα να μαγειρέψουμε και να δοκιμάσουμε και κάποια νέα συνταγή, να την γράψουμε, να την φωτογραφίσουμε και να την ποστάρουμε!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

"Τιραμισού" με κόκκινα φρούτα και κρέμα μασκαρπόνε στρατσιατέλα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
11 users have voted.
Ένα τιραμισού διαφορετικό από τα συνηθισμένα λίγο πιο φρουτένιο και κατακόκκινο, έτσι για να ταιριάζει με το χρώμα της αγάπης, σου παρουσιάζω αυτή τη φορά. Ένα τιραμισού που δεν είναι άγνωστο αλλά που είναι εξαιρετικά νόστιμο.Δεν θα πω πολλά γι αυτή την τουρτίτσα! Θα πω μόνον ότι αξίζει να τη δοκιμάσεις γιατί έχει μιαν υπέροχα αφράτη κρέμα με μασκαρπόνε, τριμμένη σοκολάτα και κρέμα γάλακτος.

Cheesecake speculoos μαρμπρέ

(tantekiki.blogspot.gr)
up
33 users have voted.
Cheesecake ναι αλλά λίγο διαφορετικό. Η ιστορία άρχισε όταν για το Χριστουγεννιάτικο, οικογενειακό τραπέζι αποφάσισα να φτιάξω μικρά, ατομικά γλυκάκια και όχι ένα γλυκό κι αυτό γιατί υπήρχαν διαφωνίες ως προς το είδος του γλυκού που ήθελαν και το είδος της σοκολάτας που λαχταρούσαν. Ωστόσο, η σοκολάτα σαν υλικό ήταν αδιαπραγμάτευτο για όλους.

Ελαφριά πάστα με τσουρέκι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
356 users have voted.
Το Πάσχα πέρασε και όλο και κάποια από τα φαγητά ή τα γλυκά περίσσεψαν. Εμένα μου περίσσεψαν δύο μεγάλα τσουρέκια. Με μαθηματική ακρίβεια αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο μια και πάντα φτιάχνω περισσότερα απ' όσα τελικά καταναλώνουμε ή δωρίζουμε. Έτσι, μόλις περάσουν οι γιορτινές μέρες του Πάσχα κι επειδή μετά την κραιπάλη φαγητών και γλυκών ...συμμαζευόμαστε κάνω διάφορα.

Cheesecake με γεύση βανίλια, μαρμελάδα κολοκύθας-μήλου και καρύδια

(tantekiki.blogspot.gr)
up
297 users have voted.
Ανήκω σ'  αυτούς που, κάθε χρόνο, περιμένω με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα να καταφθάσουν, το σπίτι να στολιστεί και να γεμίσει χειμωνιάτικες-χριστουγεννιάτικες μυρωδιές όπως κανελογαρύφαλλο, μέλι, πορτοκάλι, καρύδι. Λατρεύω να βλέπω στο τραπέζι μήλα, κυδώνια, κολοκύθες, πορτοκάλια και μανταρίνια να στρογγυλοκάθονται.

Κορμός ψυγείου με μασκαρπόνε, καραμελωμένα κεράσια, μαρέγκες και φιστίκια Αιγίνης

(tantekiki.blogspot.gr)
up
236 users have voted.
Κορμός ψυγείου με μασκαρπόνε και όχι μόνον είναι το σημερινό γλυκό μας. Ωστόσο, ακούγοντας τη λέξη μασκαρπόνε σκεφτόμαστε "αααα, ακόμα ένα γλυκό τύπου cheesecake"; Πόσο μπορεί να διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα; Κι όμως, το συγκεκριμένο διαφέρει. Εύλογα θα αναρωτηθείτε σε τί διαφέρει; Η βασική του διαφορά είναι ότι περιέχει θρυμματισμένους μπεζέδες, μαρέγκες που του χαρίζουν μιαν άλλη νότα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut