Για το παντεσπάνι 5 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 11 κουτ σούπας .ζάχαρη8 κουτ.σούπας.φαρίν απ 3 κουτ.σούπας.κακάο1 κουτ.γλυκού.μπέικιν πάουντερΥλικά για την κρέμα Μερέντας 1 ζαχαρούχο γάλα κρύο 1 τενεκεδάκι μόρφατ κρύο 4 κουτ.σούπας .Μερέντα και λίγο επιπλέον Μερέντα για να αλείψετε τα παντεσπάνια. Υλικά για το σιρόπι 2 φλυτζάνια του καφέ νερό1 κουτ .γλυκού .νές καφέ 1 κουτ .σούπας.ζάχαρη 1 κουτ .σούπας.κακάοΒράσιμο 5 λεπτά και ανακατεύω συνεχώς γιατί φουσκώνει.Το αφήνω να κρυώσει και μετά θα σιροπιάζω.Υλικά για την σοκολάτα Γκανάζ250 γρ.κουβερτούρα8 κουτ.σούπας .νερό6 κουτ.σούπας .γάλα3 κου