Η συνταγή αυτή είναι συνδυασμός τριών διαφορετικών συνταγών από το real food Δεκέμβριος '11, από το βιβλίο ονειρικά Χριστουγεννιάτικα άλλα και με δικές μου παρεμβάσεις!!Πάμε για την μαρέγκα6 ασπράδια αυγών1/4 κουταλάκι κρεμόριο, η αν δεν έχετε βάλτε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού1 κούπα ζάχαρη απλή (όταν λέμε κούπα εννοούμε κούπα μεζούρα ζαχαροπλαστικής)η 250 γρ.2 βανίλιεςΤι κάνουμε Χτυπήστε τα ασπράδια με το κρεμόριο η τον χυμό λεμονιού και τις βανίλιες να σφίξουν,και χτυπώντας πάντα σε μέτρια ταχύτητα ρίξτε κουταλιά κουταλιά την ζάχαρη.χτυπήστε καλά να έχετε μια σφιχτή γυαλιστερή μαρέγκα