ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ4 αυγά1/2 κούπα ζάχαρη (100 γρ.)1 κούπα αλεύρι (100γρ.)50 γρ.βούτυρο φρέσκο λιωμένο τύπου Λούρπακ1 πρέζα αλάτι1 βανίλια1 κ.γ μπέικιν-Χτυπάω τ'αυγά με τη ζάχαρη και το αλάτι 5 λεπτά να φουσκώσουν καλά.Κοσκινίζω το αλεύρι 2 φορές με το μπέικιν και τη βανίλια.Σταματώ το μίξερ και ρίχνω με δόσεις το αλεύρι με ένα σουρωτήρι ανακατεύοντας απαλά με σπάτουλα.Τέλος ρίχνω το βούτυρο ανακατεύοντας πάλι απαλά.Αδειάζω το μείγμα σε ταψάκι 22 εκ.στρωμένο με λαδόκολλα(δεν βουτυρώνω) και ψήνω στους 180 για 25 λεπτά περίπου το τσεκάρω.Αφού κρυώσει καλά το χωρίζω σε 2 δίσκους.ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ