Μια Αλλιώτικη εκδοχή της Τούρτας Αμυγδάλου στον φούρνο με διαφορετικό τρόπο από τον συνηθισμένο, με κρέμα Ζαχαροπλαστικής που σίγουρα θα λατρέψετε και θα κλέψει τις Εντυπώσεις!!ΣΥΝΤΑΓΗΤούρτα Αμυγδάλου ΦούρνουΓια την Τούρτα250 γρ Αμύγδαλα Σκόνη250 γρ ζάχαρη κρυσταλλική200 γρ Βούτυρο Αγελαδινό (όχι πολύ Παγωμένο)30 γρ κόρν Φλάουερ3 αυγάΞύσμα από ένα Λεμόνι170 γρ κρέμα ΖαχαροπλαστικηςΓια την Κρέμα Ζαχαροπλαστικης350 γρ γάλα πλήρες 3,5 %150 γρ κρέμα γάλακτος80 γρ ζάχαρη κρυσταλλική1 αυγό3 κρόκους Αυγού40 γρ κόρν Φλάουερ3 ΒανίλιεςΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://youtu.be/Rf7DQArh5K0