ΤΟΥΡΤΑ "ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ"Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία υπέροχη τούρτα, από αυτές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και μας ανακαλύπτουν νέους γευστικούς παραδείσους. Η συνταγή είναι του αγαπημένου μου σεφ Luca Montersino από το εξαιρετικό του βιβλίο Peccati al cioccolato (σοκολατένιες αμαρτίες).Οπως πολύ σωστά υποθέσατε διαβάζοντας τον τίτλο, θα μιλήσουμε γιά σοκολάτα αλλά και γιά καραμέλα. Οπως μας εξηγεί ο ίδιος ο σεφ, σε αυτήν την τούρτα θα συναντήσουμε 3 διαφορετικά είδη καραμέλας : πικρή καραμέλα με κουβερτούρα, αλμυρή καραμέλα γάλακτος και γλυκειά καραμέλα με ξηρούς καρπούς.