![](https://www.syntagh.gr/sites/default/files/styles/100x100/public/syntages_images/11949274_637238563085204_3850012726371131689_n.jpg?itok=YRzkp61I)
ΥΛΙΚΑ: 2 κονσέρβες τόνο Αλοννήσου σε νερό200 γρ . καλαμπόκι5-6 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε λεπτές ροδέλες (πίκλες), 1 μικρό κρεμμυδάκι ξερό πολύ ψιλοκομμένο, 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, άνηθο ψιλοκομμένο, μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2-3 αντζούγιες ψιλοκομμένες, 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη, ½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη, 1 καρότο τριμμένο Η Διαδικασία πολύ εύκολη και απλή. Βάζουμε όλα τα παραπάνω υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε ελαφρά. ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ:Σε ένα μικρό μπολάκι αναμειγνύουμε2 κ. σ γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και 3 κ. σ. μαγιονέζα. Προσθέτουμε μισό κ.